Ma is egy receptet hoztam nektek. Ezt a receptet sok interneten való kutakodás után magam alkottam, szóval pontos recepttel nem tudok szolgálni, de nem is túl bonyolult, így mindenki, aki kicsit is jártas a konyhában simán tudja kivitelezni a leírás alapján.
Az egészhez szükség lesz csirkemellre, kaliforniai paprikára, vörös hagymára, sóra, borsra, köményre és fűszer paprikára. A tálaláshoz pedig tejfölre, paradicsomra, sajtra és tortillára.
Először csíkokra vágtam a csirkét, a paprikát és a hagymát is. Ezután összekevertem a fűszereket, minden fűszerből körülbelül ugyanannyit raktam bele, de így utólag úgy gondolom több paprikát és köményt kellett volna raknom hozzá.
Ezt követően kevés olajon megpirítottam a csirkét, majd hozzáadtam a fűszerkeveréket, a paprikát és a hagymát. Kisebb lángra állítottam a tűzhelyem és fedő alatt puhítottam kezdtem a serpenyő tartalmát.
Amíg a serpenyőben összeértek a dolgok előkészítettem a tálaláshoz szükséges hozzávalókat. A sajtot lereszeltem, még a paradicsomokat nagyon apró kockákra vágtam. Legvégül pedig a tortillákat is megpirítottam egy kicsit.
Amikor már mindent megfelelően puhának éreztem levettem a fedőt és nagyobb lángon lepirítottam kicsit az egészet.
Ezután mindent a tortilla közepébe pakoltam, melyhez csak annyit mondanék, hogy érdemes a sajtot rakni közvetlen a húsra, hogy kicsit megolvadjon. Végül nem maradt más hátra mint, hogy élvezettel elfogyasszuk, amit készítettünk.